top of page

Строим за ВАС

Fixing the Roof

Ремонтни дейности на покриви

НИКМАР-89 е разностранна консултантска фирма в областта на инженерните услуги. Предлагаме широк спектър от инженерни услуги с акцент върху иновациите и техническата експертиза. Нашият екип се специализира в услуги за покриви, включително ремонти на покриви, реновации и системи за хидроизолация. Предоставяме висококачествени услуги на конкурентни цени в областта на строителството и ремонтите на покриви, с цел да предоставим услуги, отговарящи на нуждите на нашите клиенти и да изградим взаимно доверие и лоялност. С акцент върху удовлетворението на клиентите, предлагаме консултации и огледи на място, подчертавайки качеството на нашите услуги и подкрепени от гаранция за извършената работа. Клиентите могат да се свържат с нас на телефон +359 898 345 821 за консултации и огледи на място.

Отношение

Ние вярваме, че изграждането на здрави отношения с нашите клиенти е ключът към успеха. Стремим се да разберем нуждите на нашите клиенти и да развиваме дългосрочни партньорства, основани на доверие и уважение.

Нашият опит

С години опит в инженерния сектор екипът ни от НИКМАР-89 разполага със знание и експертиза, необходими за предоставяне на висококачествени услуги на нашите клиенти.

Нашата отговорност

Гордеем се с работата си и сме посветени на предоставянето на висококачествени услуги, отговарящи на нуждите на нашите клиенти. Приемаме отговорност за извършената работа и се стремим да надминем очакванията на нашите клиенти.

Нашата Мисия

В НИКМАР-89, нашата мисия е да предоставяме иновативни инженерни решения, които допринасят за изграждането на по-добър свят. Посветени сме на предоставянето на висококачествени услуги, отговарящи на нуждите на нашите клиенти и надминаващи техните очаквания.

Roofers at Work
bottom of page